Perjantaina iltaisella kävin lasteni kanssa tontilla mittailemassa "AP" aluetta eli rakentamiskelpoista osaa pellosta. Se on hieman vajaa 50x50m ainakin osayleiskaavan merkintöjen mukaan. Lopullinen koko toivottavasti selviää viimeistään lohkomisen yhteydessä.

Löin pari keppiä pystyy suunnilleen merkitsemään tuon rakennusalueen kulmia. Talon paikka on hahmottunut tontin vasemmalle sivulle, mutta ei vielä edes varmuudella se asettuuko se pitkittäin vai poikittain tiehen nähden. Tietysti viramomaisilla on tästä asiasta varmaan myös oma näkemyksensä. Mikään kaavahan tätä ei tietenkään määrää.

Otimme myös kuvia ja kävimme alapellon alta kulkevalla purolla. Sen vesi on kyllä sen verran rusehtavaa että ihmettelen jos tuossa on ravut aiemmin viihtyneet. Joku vuosi oli sitten tosin tullut rapurutto ja tappanut kannan...

Tänään illalla olisi sitten suunnittelusessio Taloteon kanssa. Mitään päätöksiä ei ole tietenkään tehty mutta jonkun kanssahan ne keskustelut pitää aloittaa. Lappli ei ole vastaillut mitää at-kyselyihin. Tarvinnee soittaa perään.