Luin kaupungin sivuilta että suunnittelutarveratkaisuhakemuksen käsittelyssä menee peräti 2-3kk joten nyt täytyy laittaa töpinäksi tässä asiassa. Siksi olin jo aamuvarhain kaupungintalon oven takana odottamassa virastojen aukeamista...

1250762792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sainkin tarvittavat 1:5000 karttaotteet ylimmän kerroksen maa- ja mittaustoimesta. Laskulla lupasivat muistaa vielä jäljestä päin. Mitenkään ei käynyt ilmi paljonko se tulee olemaan, en edes viitsinyt kysyä koska tätä ei olisi voinut oikein välttääkään.

Seuraavaksi suuntasin rakennusvalvontaan. Täydensin hakemuspinkkaani toisella hakemuskaavakkeella ja naapureittenkuulemispohjilla. Toimiston naiset olivat hyvin avuliaita ihan pyytämättäkin ja kaivoivat pari numeroa joista saatoin kysellä tieliitynnän suhteen tehtävän selvityksen asioita.

Soitinkin sitten yksityistien tielautakunnan puheenjohtajalle joka vaikutti rennolta tyypiltä. Hänen mukaansa on "ihan se ja sama" mihin kohti tontin (n. 50m) reunaa tuo liittymä tulee kunhan laitamme rummut ym. asiallisesti kuntoon. Näkyväisyys on hyvä joka kohdalla joten tuotakaan ei tarvitse niin miettiä. Lupasin toimittaa hänelle asemakuvan nähtäväksi kun se on valmis hän lupasi antaa siihen puumerkkinsä.

Lisäksi samaan syssyyn tiedustelin Valkeakosken Energialta sähköliittymää. Teknisen puolen kaveri mittaili että matkaa lähimpään muuntamoon tulisi 603m mikä vielä menisi nippa nappa Vyöhykkeen 3 hinnoitteluun eli liittymä ja kaapelin veto tontin rajalle maksaisi 2070€. Tuosta eteenpäin kaapeli menee omaan laskuun, mutta voivat senkin lisähinnasta toimittaa ja myös vuokrata työmaakeskusta hintaa 1,50€/ vrk.