Tänään tapahtui sitten se mitä ollaan pelätty viimeiset 1.5 kuukautta: Valkeakosken kaupunki ilmoitti että kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen KÄYTTÄÄ etuostolain antamaan oikeuttaa ostaa meidän määräalamme. Ei jää maata edes koirankopin tekoon, saati hevostallin!

Palaamme siis ruutuun nolla. Tai oikeastaan -1 koska myös tämän kaupan purkaminen vie aikaa, meillä on käsiraha sisässä välittäjän asiakastilillä, meillä on muutenkin kuluja joista koitamme ymmärtää mitkä kaupunki on lain mukaan velvollinen korvaamaan. Onneksi kulut eivät vielä useita tuhansia ole mutta kyllä jo turha(?) muutto koko kaupunkiin lievästi sanoen v...taa.

Huono päivä kirjoittaa blogia siis. Tulee liian katkeraa tekstiä...

Taloedustajavisiiteistä hyvin lyhyt yhteenveto nyt kuitenkin:

Teri-talot ja heidän Carolina mallisto olisi ollut tähän "ranch" tyyliltään vallan veikeä vaihtoehto. Elementtirakenteisena onnistuu myös talvirakenteinen. Kattorakenteissa on myös valinnanvaraa ja mahdollisuus saada täysleveä yläkerta. Sieltä tulee meille hahmotelmaa ja tarjousta ensi viikolla.

Herrala-talojen kanssa oli myös eilen parituntiseksi venähtänyt sessio. Erityispiirteenä on se että Talocenteristä saisi paljon muutakin palveluita kuin Herrala- tai Luja-taloja. Saman katon alta saa mm. taloteknisiä suunnittelupalveluja ja sisustuspalvelua. Kätevä konsepti.

Herrala-talojen malli Rustholli 174/191 oli yllättävän lähellä haluamaamme talotyyppiä. Pienellä akselin ympäri pyörittämisellä sen olisi saanut tälle tontille istumaan melko kivasti. Edustuja tekee meille laskelman tästä talosta sopivan tasoisilla ikkunoilla, eristeillä, ym. siihen nähden että meille on tulossa maalämpö. Tai pitäisikö sanoa oli... No, ei heitetä vielä kirvestä kaivoon.

Toivottavasti tämä ei ollut blogini viimeinen kirjoitus:-/