Uusi viikko, uudet kujeet.

Myyjäpuolen kanssa sovimme viime viikolla että minä olen yhteydessä kaupungin maanmittaustoimistoon liittyen tontista erilleen lohkaistavan "kantatilan" nurkkapyykkien paikan määrittämisessä. Kaupungilta kuitenkin totesivat että koska tämä on osayleiskaava-aluetta niin parasta on keskustella asiasta suoraan Pirkanmaan maanmittaustoimiston kanssa. Tuo on siis seuraavaksi edessä tontin kanssa. Lohkomisessa en haluaisi pitää kiirettä kuitenkaan ennen kuin etuostoasiat ovat selvinneet. Pitää myös selvittää onko lohkomisen edellytyksenä lainhuuto kiinteistöstä tehdylle kaupalle (kommentteja?)

Muut viikon juoksevat asiat on naapureitten kuuleminen. Tuota pitää tehdä muitten kiireitten ohella joku ilta. Rajanaapureita on kahdeksan kappaletta jos kantatilan ja kaupungin ottaa mukaan laskuihin. Kaupungilta kait joku virkamies näitä kommentoi joten sen saanee varmimmin. Puhelinnumeron Fonecta tiesi peräti kolmelle rajanaapurille. Eli pientä kyselyä tämäkin tulee vaatimaan. Pitää tehdä alustava asemapiirros itse tuota kierrosta varten koska varsinainen on vielä tekeillä eikä sitä nyt jouda odottelemaan.

Talovalmistajista on huomenna vuorossa Herrala-talot. Voipi olla turhakin keikka mutta en tätä aio nyt peruakaan. Lapplille on ilmoitettu siirrosta, mutta ei vastauksia. Uusina löydöksinä ovat Jetta- ja Teri-talot. Myös Kastellille laitoin sähköpostia. Syyskuun lopulla pitäisi rajata talotoimittajien joukko noin viiteen ja alkaa sitten hieroa ihan tosissaan. Lokakuun lopulla voisi sitten laittaa tarjouspyynnöt sisään. Talotoimittaja olisi hyvä saada lukittua kuitenkin reilusti ennen joulua. Aikaa ei ole yhtään liikaa.